Gdy anulujesz subskrypcję WebCatalog, nadal będziesz mieć dostęp do płatnego planu do końca bieżącego okresu rozliczeniowego.
Twoja subskrypcja nie zostanie odnowiona i nie zostaniesz ponownie obciążony(-a) opłatą, chyba że w przyszłości ponownie ją wykupisz.
Anulowanie subskrypcji nie powoduje automatycznego zwrotu środków.
Po wygaśnięciu subskrypcji Twoje konto zostanie przeniesione na plan bezpłatny, a funkcje wymagające płatnej subskrypcji nie będą już dostępne.