Możesz trwale usunąć swoje konto WebCatalog oraz powiązane z nim dane w ustawieniach konta.
Aby usunąć konto:
- Przejdź do account.webcatalog.io/account i zaloguj się.
- Przewiń do sekcji Usuń konto.
- Wybierz Usuń konto i postępuj zgodnie z instrukcjami, aby potwierdzić.
Usunięcie konta jest trwałe i nie można go cofnąć.
Jeśli masz trudności z usunięciem konta, skontaktuj się z pomocą techniczną WebCatalog, aby uzyskać pomoc.