Nej. Dine WebCatalog-data bliver ikke slettet, når dit abonnement udløber.
Nogle betalte funktioner kan blive utilgængelige, men dine apps, profiler, områder, bogmærker, indstillinger og andre data, der er knyttet til din WebCatalog-konto, bevares.
Hvis du abonnerer igen senere, kan du fortsætte med at bruge din eksisterende opsætning uden at skulle starte forfra.
Websteders loginsessioner, cookies og andre browserdata, der er gemt lokalt på din enhed, påvirkes heller ikke af status for dit WebCatalog-abonnement.