Hvorfor synkroniseres profiler i delte rum altid?


Profiler, der føjes til delte områder, synkroniseres automatisk, så alle i din organisation har adgang til den samme profilopsætning.

Kun profilopsætningen synkroniseres, herunder ting som:

  • Profilnavn og ikon
  • Startsidens URL
  • Profilindstillinger

Dine browserdata synkroniseres ikke som en del af profilen. Det omfatter:

  • Loginsessioner på websteder og cookies
  • Browserhistorik
  • Webstedsdata
  • Adgangskoder og loginoplysninger

Disse data forbliver lokalt på hvert medlems enhed.

Hvis din organisation for eksempel deler en Arbejde-profil, kan alle se og bruge den samme Arbejde-profil, men hver person logger ind på websteder separat. Deres loginsessioner og browserdata forbliver private på deres egen enhed.

Da profiler er en del af det delte områdes konfiguration, synkroniseres profiler i delte områder altid og kan ikke udelades fra deling.