WebCatalog

Hvad sker der, når jeg opsiger mit abonnement?


Når du opsiger dit WebCatalog-abonnement, vil du fortsat have adgang til din betalte plan indtil udgangen af din nuværende faktureringsperiode.

Dit abonnement bliver ikke fornyet, og du vil ikke blive opkrævet igen, medmindre du tegner et abonnement igen i fremtiden.

Opsigelse af dit abonnement medfører ikke automatisk en tilbagebetaling.

Når dit abonnement udløber, overgår din konto til gratisplanen, og funktioner, der kræver et betalt abonnement, vil ikke længere være tilgængelige.