Delte områder giver alle i din WebCatalog-organisation adgang til det samme sæt apps og profiler.
Når du tilføjer en profil til et delt område, deles profilen med hele organisationen. Det gør det nyttigt at give dit team adgang til fælles konti og holde dem organiseret ét sted.
Andre data i et delt område forbliver private for hvert medlem. Dette omfatter bogmærker, indstillinger og andre personlige tilpasninger, så hver person kan tilpasse området til sin måde at arbejde på.
Ændringer i delte profiler synkroniseres på tværs af organisationen, mens private data forbliver specifikke for hvert medlem.