Ne. Vaše data ve WebCatalogu nejsou smazána po vypršení předplatného.
Některé placené funkce mohou být nedostupné, ale vaše aplikace, profily, prostory, záložky, nastavení a další data spojená s vaším účtem WebCatalog zůstanou zachována.
Pokud si předplatné později znovu pořídíte, můžete nadále používat své stávající nastavení, aniž byste museli začínat od začátku.
Přihlašovací relace na webových stránkách, soubory cookie a další údaje o prohlížení uložené lokálně ve vašem zařízení nejsou stavem vašeho předplatného WebCatalog rovněž ovlivněny.