Proč jsou profily ve sdílených prostorech vždy synchronizované?


Profily přidané do sdílených prostorů se automaticky synchronizují, takže všichni ve vaší organizaci mají přístup ke stejnému nastavení profilu.

Synchronizuje se pouze nastavení profilu, které zahrnuje například:

  • Název a ikonu profilu
  • URL domovské stránky
  • Nastavení profilu

Vaše údaje o prohlížení se v rámci profilu nesynchronizují. Patří mezi ně:

  • Přihlašovací relace na webových stránkách a soubory cookie
  • Historie prohlížení
  • Data webových stránek
  • Hesla a přihlašovací údaje

Tato data zůstávají místně v zařízení každého člena.

Pokud například vaše organizace sdílí profil Práce, všichni mohou tento profil vidět a používat, ale každý se k webovým stránkám přihlašuje samostatně. Přihlašovací relace a údaje o prohlížení každého uživatele zůstávají soukromé v jeho zařízení.

Protože jsou profily součástí konfigurace sdíleného prostoru, profily ve sdílených prostorech se vždy synchronizují a nelze je ze sdílení vyloučit.