Když zrušíte předplatné WebCatalog, budete mít i nadále přístup ke svému placenému tarifu až do konce aktuálního fakturačního období.
Vaše předplatné se neobnoví a nebudou vám znovu účtovány žádné poplatky, pokud se v budoucnu znovu nepředplatíte.
Zrušením předplatného se automaticky neposkytuje refundace.
Po vypršení předplatného bude váš účet převeden na bezplatný tarif a funkce vyžadující placené předplatné již nebudou k dispozici.