Sdílené prostory umožňují všem ve vaší organizaci WebCatalog přístup ke stejné sadě aplikací a profilů.
Když do sdíleného prostoru přidáte profil, profil se sdílí s celou organizací. Je to užitečné pro poskytování přístupu vašemu týmu ke společným účtům a pro jejich přehledné uspořádání na jednom místě.
Ostatní data ve sdíleném prostoru zůstávají soukromá pro každého člena. Patří sem záložky, nastavení a další osobní přizpůsobení, takže si každý může prostor upravit podle svého způsobu práce.
Změny ve sdílených profilech se synchronizují v celé organizaci, zatímco soukromá data zůstávají specifická pro každého člena.