WebCatalog

Чи втрачу я свої дані, якщо термін дії моєї підписки закінчиться?


Ні. Ваші дані WebCatalog не видаляються після завершення терміну дії підписки.

Деякі платні функції можуть стати недоступними, але ваші застосунки, профілі, простори, закладки, налаштування та інші дані, пов’язані з вашим обліковим записом WebCatalog, зберігаються.

Якщо ви пізніше знову оформите підписку, то зможете продовжити користуватися наявним налаштуванням без потреби починати все спочатку.

Сеанси входу на вебсайти, файли cookie та інші дані перегляду, що зберігаються локально на вашому пристрої, також не залежать від статусу вашої підписки WebCatalog.