Чому профілі в спільних просторах завжди синхронізовані?


Профілі, додані до спільних просторів, автоматично синхронізуються, тож усі у вашій організації мають доступ до однакової конфігурації профілю.

Синхронізується лише конфігурація профілю, зокрема:

  • Назва та значок профілю
  • URL-адреса домашньої сторінки
  • Налаштування профілю

Ваші дані вебперегляду не синхронізуються разом із профілем. До них належать:

  • Сеанси входу на вебсайти та файли cookie
  • Історія перегляду
  • Дані вебсайтів
  • Паролі та облікові дані для входу

Ці дані зберігаються локально на пристрої кожного учасника.

Наприклад, якщо ваша організація спільно використовує профіль Робота, усі можуть бачити й використовувати той самий профіль «Робота», але кожен входить на вебсайти окремо. Сеанси входу та дані вебперегляду кожного користувача залишаються приватними на його пристрої.

Оскільки профілі є частиною конфігурації спільного простору, вони завжди синхронізуються, і їх неможливо виключити зі спільного доступу.