Коли ви скасуєте підписку WebCatalog, ви й надалі матимете доступ до свого платного тарифу до завершення поточного розрахункового періоду.
Ваша підписка не буде поновлена, і з вас більше не стягуватиметься плата, якщо ви не оформите підписку знову в майбутньому.
Скасування підписки не передбачає автоматичного повернення коштів.
Після завершення терміну дії підписки ваш обліковий запис буде переведено на безкоштовний тариф, а функції, для яких потрібна платна підписка, більше не будуть доступні.