WebCatalog

Aboneliğimin süresi dolarsa verilerimi kaybeder miyim?


Hayır. Aboneliğiniz sona erdiğinde WebCatalog verileriniz silinmez.

Bazı ücretli özellikler kullanılamaz hâle gelebilir, ancak WebCatalog hesabınızla ilişkili uygulamalarınız, profilleriniz, alanlarınız, yer imleriniz, ayarlarınız ve diğer verileriniz korunur.

Daha sonra yeniden abone olursanız, her şeye baştan başlamak zorunda kalmadan mevcut kurulumunuzu kullanmaya devam edebilirsiniz.

Cihazınızda yerel olarak depolanan web sitesi oturum açma oturumları, çerezler ve diğer gezinme verileri de WebCatalog abonelik durumunuzdan etkilenmez.