Paylaşılan alanlara eklenen profiller otomatik olarak senkronize edilir; böylece kuruluşunuzdaki herkes aynı profil yapılandırmasına erişebilir.
Yalnızca profil yapılandırması senkronize edilir. Buna şunlar dahildir:
- Profil adı ve simgesi
- Ana sayfa URL'si
- Profil ayarları
Gezinme verileriniz profilin bir parçası olarak senkronize edilmez. Buna şunlar dahildir:
- Web sitesi oturumları ve çerezler
- Gezinme geçmişi
- Web sitesi verileri
- Parolalar ve oturum açma bilgileri
Bu veriler her üyenin kendi cihazında yerel olarak kalır.
Örneğin, kuruluşunuz bir İş profilini paylaşıyorsa herkes aynı İş profilini görebilir ve kullanabilir, ancak her kişi web sitelerinde ayrı ayrı oturum açar. Oturumları ve gezinme verileri kendi cihazlarında gizli kalır.
Profiller paylaşılan alanın yapılandırmasının bir parçası olduğundan, paylaşılan alanlardaki profiller her zaman senkronize edilir ve paylaşımın dışında bırakılamaz.