WebCatalog

Kommer jag att förlora mina data om min prenumeration löper ut?


Nej. Dina WebCatalog-data raderas inte när din prenumeration löper ut.

Vissa betalfunktioner kan bli otillgängliga, men dina appar, profiler, utrymmen, bokmärken, inställningar och andra data som är kopplade till ditt WebCatalog-konto sparas.

Om du prenumererar igen senare kan du fortsätta använda din befintliga konfiguration utan att behöva börja om.

Inloggningssessioner för webbplatser, cookies och andra webbdata som lagras lokalt på din enhet påverkas inte heller av din WebCatalog-prenumerationsstatus.