Varför synkroniseras profiler i delade utrymmen alltid?


Profiler som läggs till i delade utrymmen synkroniseras automatiskt så att alla i din organisation har tillgång till samma profilkonfiguration.

Endast profilkonfigurationen synkroniseras, inklusive sådant som:

  • Profilnamn och ikon
  • Startsidesadress
  • Profilinställningar

Dina webbdata synkroniseras inte som en del av profilen. Detta omfattar:

  • Inloggningssessioner på webbplatser och cookies
  • Webbhistorik
  • Webbplatsdata
  • Lösenord och inloggningsuppgifter

Dessa data lagras lokalt på varje medlems enhet.

Om din organisation till exempel delar en Arbete-profil kan alla se och använda samma Arbete-profil, men varje person loggar in på webbplatser separat. Deras inloggningssessioner och webbdata förblir privata på deras egen enhet.

Eftersom profiler ingår i det delade utrymmets konfiguration synkroniseras profiler i delade utrymmen alltid och kan inte undantas från delning.