Delade utrymmen låter alla i din WebCatalog-organisation få åtkomst till samma uppsättning appar och profiler.
När du lägger till en profil i ett delat utrymme delas profilen med hela organisationen. Det gör det användbart för att ge ditt team åtkomst till gemensamma konton och hålla dem organiserade på ett ställe.
Övriga data i ett delat utrymme förblir privata för varje medlem. Detta inkluderar bokmärken, inställningar och andra personliga anpassningar, så att varje person kan anpassa utrymmet efter sitt arbetssätt.
Ändringar i delade profiler synkroniseras i hela organisationen, medan privata data förblir specifika för varje medlem.