Nie. Vaše údaje vo WebCatalogu sa po vypršaní predplatného neodstránia.
Niektoré platené funkcie môžu byť nedostupné, ale vaše aplikácie, profily, priestory, záložky, nastavenia a ďalšie údaje spojené s vaším účtom WebCatalog zostanú zachované.
Ak si predplatné neskôr znova aktivujete, môžete pokračovať v používaní existujúceho nastavenia bez toho, aby ste museli začínať odznova.
Relácie prihlásenia na webové stránky, súbory cookie a ďalšie údaje prehliadania uložené lokálne vo vašom zariadení tiež nie sú ovplyvnené stavom vášho predplatného WebCatalog.