Prečo sú profily v zdieľaných priestoroch vždy synchronizované?


Profily pridané do zdieľaných priestorov sa automaticky synchronizujú, takže každý vo vašej organizácii má prístup k rovnakému nastaveniu profilu.

Synchronizuje sa iba nastavenie profilu, ktoré zahŕňa napríklad:

  • Názov a ikonu profilu
  • URL adresu domovskej stránky
  • Nastavenia profilu

Vaše údaje prehliadania sa v rámci profilu nesynchronizujú. Patria sem:

  • Prihlasovacie relácie na webových stránkach a súbory cookie
  • História prehliadania
  • Údaje webových stránok
  • Heslá a prihlasovacie údaje

Tieto údaje zostávajú uložené lokálne v zariadení každého člena.

Ak napríklad vaša organizácia zdieľa profil Práca, každý môže vidieť a používať rovnaký profil Práca, ale každý sa na webové stránky prihlasuje samostatne. Prihlasovacie relácie a údaje prehliadania každého používateľa zostávajú súkromné v jeho zariadení.

Keďže profily sú súčasťou konfigurácie zdieľaného priestoru, profily v zdieľaných priestoroch sa vždy synchronizujú a nemožno ich vylúčiť zo zdieľania.