Keď zrušíte svoje predplatné WebCatalog, budete mať naďalej prístup k platenému plánu až do konca aktuálneho fakturačného obdobia.
Vaše predplatné sa neobnoví a nebudú vám znova účtované žiadne poplatky, pokiaľ sa v budúcnosti opäť neprihlásite na odber.
Zrušením predplatného sa refundácia nevystaví automaticky.
Po skončení platnosti predplatného bude váš účet prevedený na bezplatný plán a funkcie vyžadujúce platené predplatné už nebudú k dispozícii.