Zdieľané priestory umožňujú všetkým členom vašej organizácie vo WebCatalogu pristupovať k rovnakej skupine aplikácií a profilov.
Keď do zdieľaného priestoru pridáte profil, profil sa zdieľa s celou organizáciou. Je to užitočné na poskytnutie prístupu vášmu tímu k spoločným účtom a na ich udržiavanie usporiadaných na jednom mieste.
Ostatné údaje v zdieľanom priestore zostávajú súkromné pre každého člena. Patria sem záložky, nastavenia a ďalšie osobné prispôsobenia, takže si každý môže priestor prispôsobiť svojmu spôsobu práce.
Zmeny zdieľaných profilov sa synchronizujú v rámci celej organizácie, zatiaľ čo súkromné údaje zostávajú špecifické pre každého člena.