Nei. WebCatalog-dataene dine blir ikke slettet når abonnementet ditt utløper.
Noen betalte funksjoner kan bli utilgjengelige, men appene, profilene, områdene, bokmerkene, innstillingene og andre data knyttet til WebCatalog-kontoen din beholdes.
Hvis du abonnerer igjen senere, kan du fortsette å bruke det eksisterende oppsettet ditt uten å måtte starte på nytt.
Innloggingsøkter på nettsteder, informasjonskapsler og andre nettleserdata som er lagret lokalt på enheten din, påvirkes heller ikke av abonnementsstatusen din hos WebCatalog.