Hvorfor synkroniseres profiler i delte områder alltid?


Profiler som legges til i delte områder, synkroniseres automatisk, slik at alle i organisasjonen din har tilgang til det samme profiloppsettet.

Bare profiloppsettet synkroniseres, inkludert ting som:

  • Profilnavn og ikon
  • URL til startsiden
  • Profilinnstillinger

Nettleserdataene dine synkroniseres ikke som en del av profilen. Dette inkluderer:

  • Innloggingsøkter på nettsteder og informasjonskapsler
  • Nettleserhistorikk
  • Nettstedsdata
  • Passord og påloggingsinformasjon

Disse dataene lagres lokalt på enheten til hvert medlem.

Hvis organisasjonen din for eksempel deler en Jobb-profil, kan alle se og bruke den samme Jobb-profilen, men hver person logger på nettsteder separat. Innloggingsøktene og nettleserdataene deres forblir private på deres egen enhet.

Siden profiler er en del av konfigurasjonen til det delte området, synkroniseres profiler i delte områder alltid og kan ikke unntas fra deling.