Når du sier opp WebCatalog-abonnementet ditt, vil du fortsatt ha tilgang til den betalte planen din frem til slutten av inneværende faktureringsperiode.
Abonnementet ditt blir ikke fornyet, og du vil ikke bli belastet igjen med mindre du abonnerer på nytt i fremtiden.
Å si opp abonnementet ditt utsteder ikke automatisk en refusjon.
Etter at abonnementet ditt utløper, vil kontoen din bli flyttet til gratisplanen, og funksjoner som krever et betalt abonnement, vil ikke lenger være tilgjengelige.