Delte områder lar alle i WebCatalog-organisasjonen din få tilgang til det samme settet med apper og profiler.
Når du legger til en profil i et delt område, deles profilen med hele organisasjonen. Dette gjør det nyttig for å gi teamet ditt tilgang til vanlige kontoer og holde dem organisert på ett sted.
Andre data i et delt område forblir private for hvert medlem. Dette inkluderer bokmerker, innstillinger og andre personlige tilpasninger, slik at hver person kan tilpasse området til sin egen arbeidsmåte.
Endringer i delte profiler synkroniseres på tvers av organisasjonen, mens private data forblir spesifikke for hvert medlem.