Du kan slette WebCatalog-kontoen din permanent og dataene som er knyttet til den, fra kontoinnstillingene dine.
Slik sletter du kontoen din:
- Gå til account.webcatalog.io/account og logg inn.
- Bla ned til delen Slett konto.
- Velg Slett konto og følg instruksjonene for å bekrefte.
Sletting av konto er permanent og kan ikke angres.
Hvis du har problemer med å slette kontoen din, kan du kontakte WebCatalogs kundestøtte for å få hjelp.