Nem. A WebCatalog-adatai nem törlődnek az előfizetése lejártakor.
Egyes fizetős funkciók elérhetetlenné válhatnak, de a WebCatalog-fiókjához kapcsolódó alkalmazásai, profiljai, terei, könyvjelzői, beállításai és egyéb adatai megmaradnak.
Ha később ismét előfizet, folytathatja a meglévő beállításai használatát anélkül, hogy elölről kellene kezdenie.
A webhelyek bejelentkezési munkameneteit, a sütiket és az eszközén helyben tárolt egyéb böngészési adatokat szintén nem befolyásolja a WebCatalog-előfizetésének állapota.