Miért vannak a megosztott terekben lévő profilok mindig szinkronizálva?


A megosztott terekhez hozzáadott profilok automatikusan szinkronizálódnak, így a szervezet minden tagja ugyanazokhoz a profilbeállításokhoz fér hozzá.

Csak a profil beállításai szinkronizálódnak, többek között:

  • A profil neve és ikonja
  • A kezdőlap URL-címe
  • A profil beállításai

A böngészési adatok nem szinkronizálódnak a profil részeként. Ide tartoznak:

  • A webhelyek bejelentkezési munkamenetei és sütijei
  • A böngészési előzmények
  • A webhelyadatok
  • A jelszavak és bejelentkezési adatok

Ezek az adatok helyben, az egyes tagok eszközén maradnak.

Ha például a szervezet megoszt egy Munka nevű profilt, mindenki láthatja és használhatja ugyanazt a Munka profilt, de mindenki külön jelentkezik be a webhelyekre. A bejelentkezési munkamenetek és a böngészési adatok kizárólag az adott személy eszközén maradnak.

Mivel a profilok a megosztott tér konfigurációjának részét képezik, a megosztott terekben lévő profilok mindig szinkronizálódnak, és nem zárhatók ki a megosztásból.