Ne. Vaši podaci u WebCatalogu ne brišu se kada vaša pretplata istekne.
Neke plaćene značajke mogu postati nedostupne, ali vaše aplikacije, profili, prostori, oznake, postavke i drugi podaci povezani s vašim WebCatalog računom ostaju sačuvani.
Ako se kasnije ponovno pretplatite, možete nastaviti koristiti svoju postojeću postavu bez potrebe da počinjete ispočetka.
Sesije prijave na web-stranice, kolačići i drugi podaci pregledavanja pohranjeni lokalno na vašem uređaju također nisu pogođeni statusom vaše pretplate na WebCatalog.