Zašto su profili u zajedničkim prostorima uvijek sinkronizirani?


Profili dodani u zajedničke prostore automatski se sinkroniziraju kako bi svi u vašoj organizaciji imali pristup istoj konfiguraciji profila.

Sinkronizira se samo konfiguracija profila, uključujući stavke kao što su:

  • Naziv i ikona profila
  • URL početne stranice
  • Postavke profila

Vaši podaci o pregledavanju ne sinkroniziraju se u sklopu profila. To uključuje:

  • Sesije prijave na web-mjesta i kolačiće
  • Povijest pregledavanja
  • Podatke web-mjesta
  • Lozinke i vjerodajnice za prijavu

Ti podaci ostaju lokalno na uređaju svakog člana.

Na primjer, ako vaša organizacija dijeli profil Posao, svi mogu vidjeti i koristiti isti profil Posao, ali svaka se osoba zasebno prijavljuje na web-mjesta. Njezine sesije prijave i podaci o pregledavanju ostaju privatni na njezinu uređaju.

Budući da su profili dio konfiguracije zajedničkog prostora, profili u zajedničkim prostorima uvijek se sinkroniziraju i ne mogu se isključiti iz dijeljenja.