Ei. WebCatalog-tietojasi ei poisteta, kun tilauksesi päättyy.
Jotkin maksulliset ominaisuudet saattavat muuttua käyttökelvottomiksi, mutta sovelluksesi, profiilisi, tilasi, kirjanmerkkisi, asetuksesi ja muut WebCatalog-tiliisi liittyvät tiedot säilytetään.
Jos tilaat palvelun myöhemmin uudelleen, voit jatkaa nykyisen kokoonpanosi käyttöä ilman, että sinun tarvitsee aloittaa alusta.
Laitteellesi paikallisesti tallennetut verkkosivustojen kirjautumisistunnot, evästeet ja muut selaustiedot eivät myöskään riipu WebCatalog-tilauksesi tilasta.