Miksi jaettujen tilojen profiilit synkronoidaan aina?


Jaettuihin tiloihin lisätyt profiilit synkronoidaan automaattisesti, jotta kaikilla organisaatiosi jäsenillä on käytössään samat profiilimääritykset.

Vain profiilin määritykset synkronoidaan. Niitä ovat esimerkiksi:

  • Profiilin nimi ja kuvake
  • Kotisivun URL-osoite
  • Profiilin asetukset

Selaustietojasi ei synkronoida osana profiilia. Näitä tietoja ovat:

  • Verkkosivustojen kirjautumisistunnot ja evästeet
  • Selaushistoria
  • Verkkosivustojen tiedot
  • Salasanat ja kirjautumistiedot

Nämä tiedot säilyvät paikallisesti kunkin jäsenen laitteella.

Jos organisaatiosi esimerkiksi jakaa Työ-profiilin, kaikki voivat nähdä saman Työ-profiilin ja käyttää sitä, mutta jokainen kirjautuu verkkosivustoille erikseen. Kunkin kirjautumisistunnot ja selaustiedot pysyvät yksityisinä hänen omalla laitteellaan.

Koska profiilit ovat osa jaetun tilan määrityksiä, jaetuissa tiloissa olevat profiilit synkronoidaan aina, eikä niitä voi jättää jakamisen ulkopuolelle.