WebCatalog

Mitä tapahtuu, kun peruutan tilaukseni?


Kun peruutat WebCatalog-tilauksesi, sinulla säilyy pääsy maksulliseen pakettiisi nykyisen laskutuskauden loppuun asti.

Tilaustasi ei uusita, eikä sinua veloiteta uudelleen, ellet tilaa uudelleen tulevaisuudessa.

Tilauksen peruuttaminen ei automaattisesti oikeuta hyvitykseen.

Kun tilauksesi päättyy, tilisi siirtyy maksuttomaan pakettiin, eikä maksullista tilausta edellyttäviä ominaisuuksia enää ole käytettävissä.