WebCatalog-työpöytäsovellus toimii verkkoselaimen tavoin. Kun käytät verkkosivustoja ja sovelluksia, syntyvät selaustiedot, kuten evästeet, kirjautumisistunnot, selaushistoria ja muut verkkosivustotiedot, tallennetaan paikallisesti laitteellesi.
Näitä tietoja ei ladata WebCatalogiin eikä synkronoida WebCatalog-tilisi kautta.
Jos otat käyttöön pilvivarmuuskopioinnin ja synkronoinnin, tuetut WebCatalog-tiedot, kuten työpöytäsovelluksesi, profiilisi, tilasi, kirjanmerkkisi ja asetuksesi, voidaan tallentaa turvallisesti pilveen ja synkronoida laitteidesi välillä.
Verkkosivustojen selaustietosi ja todennetut istuntosi säilyvät aina paikallisina kullakin laitteella.