Voit poistaa WebCatalog-tilisi ja siihen liittyvät tiedot pysyvästi tiliasetuksistasi.
Tilin poistaminen:
- Siirry osoitteeseen account.webcatalog.io/account ja kirjaudu sisään.
- Vieritä kohtaan Poista tili.
- Valitse Poista tili ja vahvista poistaminen noudattamalla ohjeita.
Tilin poistaminen on pysyvää eikä sitä voi peruuttaa.
Jos sinulla on ongelmia tilisi poistamisessa, saat apua ottamalla yhteyttä WebCatalogin tukeen.