Όχι. Τα δεδομένα σας στο WebCatalog δεν διαγράφονται όταν λήγει η συνδρομή σας.
Ορισμένες επί πληρωμή λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι πλέον διαθέσιμες, αλλά οι εφαρμογές, τα προφίλ, οι χώροι, οι σελιδοδείκτες, οι ρυθμίσεις και άλλα δεδομένα που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας στο WebCatalog διατηρούνται.
Αν εγγραφείτε ξανά αργότερα, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπάρχουσα ρύθμισή σας χωρίς να χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή.
Οι συνεδρίες σύνδεσης σε ιστότοπους, τα cookies και άλλα δεδομένα περιήγησης που είναι αποθηκευμένα τοπικά στη συσκευή σας επίσης δεν επηρεάζονται από την κατάσταση της συνδρομής σας στο WebCatalog.