Τα προφίλ που προστίθενται σε κοινόχρηστους χώρους συγχρονίζονται αυτόματα, ώστε όλοι στον οργανισμό σας να έχουν πρόσβαση στην ίδια διαμόρφωση προφίλ.
Συγχρονίζεται μόνο η διαμόρφωση του προφίλ, η οποία περιλαμβάνει στοιχεία όπως:
- Όνομα και εικονίδιο προφίλ
- Διεύθυνση URL της αρχικής σελίδας
- Ρυθμίσεις προφίλ
Τα δεδομένα περιήγησής σας δεν συγχρονίζονται ως μέρος του προφίλ. Σε αυτά περιλαμβάνονται:
- Περίοδοι σύνδεσης σε ιστοτόπους και cookies
- Ιστορικό περιήγησης
- Δεδομένα ιστοτόπων
- Κωδικοί πρόσβασης και διαπιστευτήρια σύνδεσης
Αυτά τα δεδομένα παραμένουν τοπικά στη συσκευή κάθε μέλους.
Για παράδειγμα, αν ο οργανισμός σας μοιράζεται ένα προφίλ Εργασία, όλοι μπορούν να βλέπουν και να χρησιμοποιούν το ίδιο προφίλ Εργασία, αλλά κάθε άτομο συνδέεται στους ιστοτόπους ξεχωριστά. Οι περίοδοι σύνδεσης και τα δεδομένα περιήγησής του παραμένουν ιδιωτικά στη δική του συσκευή.
Επειδή τα προφίλ αποτελούν μέρος της διαμόρφωσης του κοινόχρηστου χώρου, τα προφίλ στους κοινόχρηστους χώρους συγχρονίζονται πάντα και δεν μπορούν να εξαιρεθούν από την κοινή χρήση.