Όταν ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο WebCatalog, θα συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στο επί πληρωμή πρόγραμμά σας μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσής σας.
Η συνδρομή σας δεν θα ανανεωθεί και δεν θα χρεωθείτε ξανά, εκτός αν εγγραφείτε ξανά στο μέλλον.
Η ακύρωση της συνδρομής σας δεν εκδίδει αυτόματα επιστροφή χρημάτων.
Μετά τη λήξη της συνδρομής σας, ο λογαριασμός σας θα μεταφερθεί στο δωρεάν πρόγραμμα και οι λειτουργίες που απαιτούν επί πληρωμή συνδρομή δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες.