Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο WebCatalog και τα δεδομένα που σχετίζονται με αυτόν από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.
Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας:
- Μεταβείτε στη διεύθυνση account.webcatalog.io/account και συνδεθείτε.
- Κάντε κύλιση στην ενότητα Διαγραφή λογαριασμού.
- Επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού και ακολουθήστε τις οδηγίες για επιβεβαίωση.
Η διαγραφή λογαριασμού είναι οριστική και δεν μπορεί να αναιρεθεί.
Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη διαγραφή του λογαριασμού σας, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη του WebCatalog για βοήθεια.