Защо профилите в споделените пространства винаги са синхронизирани?


Профилите, добавени в споделени пространства, се синхронизират автоматично, така че всички във вашата организация да имат достъп до една и съща конфигурация на профила.

Синхронизира се само конфигурацията на профила, включително:

  • Име и икона на профила
  • URL адрес на началната страница
  • Настройки на профила

Данните ви за сърфиране не се синхронизират като част от профила. Това включва:

  • Сесии за вход в уебсайтове и бисквитки
  • История на сърфирането
  • Данни от уебсайтове
  • Пароли и идентификационни данни за вход

Тези данни остават локално на устройството на всеки член.

Например, ако вашата организация споделя профил Работа, всички могат да виждат и използват един и същ профил Работа, но всеки влиза в уебсайтовете поотделно. Сесиите за вход и данните за сърфиране на всеки остават лични и се съхраняват само на неговото устройство.

Тъй като профилите са част от конфигурацията на споделеното пространство, профилите в споделени пространства винаги се синхронизират и не могат да бъдат изключени от споделянето.