Когато анулирате абонамента си за WebCatalog, ще продължите да имате достъп до платения си план до края на текущия си период на фактуриране.
Абонаментът ви няма да бъде подновен и няма да бъдете таксувани отново, освен ако не се абонирате отново в бъдеще.
Анулирането на абонамента ви не води автоматично до възстановяване на сума.
След като абонаментът ви изтече, акаунтът ви ще премине към безплатния план и функциите, които изискват платен абонамент, вече няма да бъдат достъпни.