Можете окончателно да изтриете своя WebCatalog акаунт и свързаните с него данни от настройките на акаунта си.
За да изтриете акаунта си:
- Отидете на account.webcatalog.io/account и влезте в профила си.
- Превъртете до раздела Изтриване на акаунт.
- Изберете Изтриване на акаунт и следвайте инструкциите, за да потвърдите.
Изтриването на акаунта е окончателно и не може да бъде отменено.
Ако имате затруднения с изтриването на акаунта си, свържете се с поддръжката на WebCatalog за помощ.