WebCatalog

Îmi voi pierde datele dacă abonamentul meu expiră?


Nu. Datele dumneavoastră WebCatalog nu sunt șterse atunci când abonamentul expiră.

Unele funcții plătite pot deveni indisponibile, însă aplicațiile, profilurile, spațiile, marcajele, setările și alte date asociate contului dumneavoastră WebCatalog sunt păstrate.

Dacă vă abonați din nou mai târziu, puteți continua să utilizați configurația existentă fără a fi nevoit să o luați de la capăt.

Sesiunile de autentificare pe site-uri, cookie-urile și alte date de navigare stocate local pe dispozitivul dumneavoastră nu sunt afectate nici de statusul abonamentului WebCatalog.