Profilurile adăugate în spațiile partajate sunt sincronizate automat, astfel încât toți membrii organizației tale să aibă acces la aceeași configurație a profilului.
Se sincronizează doar configurația profilului, care include elemente precum:
- Numele și pictograma profilului
- Adresa URL a paginii de pornire
- Setările profilului
Datele tale de navigare nu sunt sincronizate ca parte a profilului. Acestea includ:
- Sesiunile de autentificare pe site-uri și cookie-urile
- Istoricul de navigare
- Datele site-urilor
- Parolele și datele de autentificare
Aceste date rămân stocate local pe dispozitivul fiecărui membru.
De exemplu, dacă organizația ta partajează un profil Serviciu, toată lumea poate vedea și utiliza același profil Serviciu, dar fiecare persoană se autentifică separat pe site-uri. Sesiunile de autentificare și datele de navigare ale fiecărei persoane rămân private, pe dispozitivul acesteia.
Deoarece profilurile fac parte din configurația spațiului partajat, profilurile din spațiile partajate sunt întotdeauna sincronizate și nu pot fi excluse de la partajare.