WebCatalog

Ce se întâmplă când îmi anulez abonamentul?


Când îți anulezi abonamentul WebCatalog, vei continua să ai acces la planul tău plătit până la sfârșitul perioadei curente de facturare.

Abonamentul tău nu se va reînnoi și nu vei mai fi taxat(ă), cu excepția cazului în care te abonezi din nou în viitor.

Anularea abonamentului nu generează automat o rambursare.

După expirarea abonamentului, contul tău va trece la planul gratuit, iar funcțiile care necesită un abonament plătit nu vor mai fi disponibile.