Spațiile partajate permit tuturor persoanelor din organizația dvs. WebCatalog să acceseze același set de aplicații și profiluri.
Când adăugați un profil într-un spațiu partajat, profilul este partajat cu întreaga organizație. Acest lucru este util pentru a oferi echipei dvs. acces la conturi comune și pentru a le păstra organizate într-un singur loc.
Alte date dintr-un spațiu partajat rămân private pentru fiecare membru. Acestea includ semne de carte, setări și alte personalizări, astfel încât fiecare persoană să poată adapta spațiul la modul în care lucrează.
Modificările aduse profilurilor partajate sunt sincronizate în întreaga organizație, în timp ce datele private rămân specifice fiecărui membru.