Îți poți șterge definitiv contul WebCatalog și datele asociate acestuia din setările contului.
Pentru a-ți șterge contul:
- Accesează account.webcatalog.io/account și conectează-te.
- Derulează până la secțiunea Șterge contul.
- Selectează Șterge contul și urmează instrucțiunile pentru confirmare.
Ștergerea contului este permanentă și nu poate fi anulată.
Dacă întâmpini probleme la ștergerea contului, contactează asistența WebCatalog pentru ajutor.