Nee. Je WebCatalog-gegevens worden niet verwijderd wanneer je abonnement verloopt.
Sommige betaalde functies zijn mogelijk niet meer beschikbaar, maar je apps, profielen, ruimtes, bladwijzers, instellingen en andere gegevens die aan je WebCatalog-account zijn gekoppeld, blijven behouden.
Als je je later opnieuw abonneert, kun je je bestaande configuratie blijven gebruiken zonder opnieuw te hoeven beginnen.
Inlogsessies voor websites, cookies en andere browsegegevens die lokaal op je apparaat zijn opgeslagen, worden ook niet beïnvloed door de status van je WebCatalog-abonnement.