Waarom worden profielen in gedeelde ruimtes altijd gesynchroniseerd?


Profielen die aan gedeelde ruimtes worden toegevoegd, worden automatisch gesynchroniseerd, zodat iedereen in je organisatie toegang heeft tot dezelfde profielconfiguratie.

Alleen de profielconfiguratie wordt gesynchroniseerd, waaronder:

  • Profielnaam en -pictogram
  • URL van de startpagina
  • Profielinstellingen

Je browsegegevens worden niet gesynchroniseerd als onderdeel van het profiel. Dit omvat:

  • Inlogsessies op websites en cookies
  • Browsegeschiedenis
  • Websitegegevens
  • Wachtwoorden en inloggegevens

Deze gegevens blijven lokaal op het apparaat van elk lid staan.

Als je organisatie bijvoorbeeld een Werk-profiel deelt, kan iedereen hetzelfde Werk-profiel zien en gebruiken, maar logt iedereen afzonderlijk in op websites. Hun inlogsessies en browsegegevens blijven privé op hun eigen apparaat.

Omdat profielen deel uitmaken van de configuratie van de gedeelde ruimte, worden profielen in gedeelde ruimtes altijd gesynchroniseerd en kunnen ze niet van het delen worden uitgesloten.